Dom > Pismo predsjednika

• Dizajn za G proizlazi iz petlje magnetske histereze; palac gore znači VELIK.

• Daj mi gaćice za velike Magtech električni, također samoobmane kao veliki ja.

• TANITA partnera, TANITA tim, daj mi usluga i proizvoda su svi veliki.

• I nadamo se da našim partnerima i prijateljima staviti palac gore i reći "Veliki" kada govorimo o najbržim RASTOM.

 

Od svog osnivanja, prije 15 godina, daj mi je platio mnogo pozornosti tehnoloških inovacija i obuku osoblja, i stalno na magneti i Magnetska tehnologija Optimizacija i razvoj. Kroz godine, daj mi je specijalizirao magneti i Magnetska rješenja za sve industrije i aplikacija – od NdFeB magneti, fleksibilna magneta magnetske skupštine putem zrakoplovne polja do kućanskih aparata osigurava stalan protok i korištenje zelene energije.


Daj mi namjeravamo biti najbolji od najboljih u vrhunska usluga među svim tvrtkama diljem svijeta. Veliki servis je više nego što smo pružili, to je kako smo misliti i djelovati. To nije samo "one-stop magnetski rješenje" ili opskrbu odličan magneta, to je brz odgovor na zahtjev za "osmijeh" u glas na telefonu i pogon uvijek prelazi svoje očekivanje. To je kako mi radimo jedni s drugima i kako radimo s našim kupcima i javno društva. Radeći svoj posao dobro, pomažemo partnerima zabrinuti dobro rade svoj posao.


Naša je kultura ukorijenjena u TANITA temeljne vrijednosti "Kupcima inovacija, ko-prosperiteta, društvene odgovornosti". Ove vrijednosti su stupovi našeg poslovanja koji vodi naš rad ponašanje.


Hvala za vašu pažnju i podršku.